Programul rabla 2023

Programul rabla 2023

INFORMARE CU PRIVIRE LA ÎNSCRIEREA PERSOANELOR FIZICE ÎN CADRUL PROGRAMULUI PRIVIND CASAREA AUTOVEHICULELOR UZATE-RABLA LOCAL

Agenția Fondului pentru Mediu a transmis către Primăria Drobeta-Turnu Severin lista persoanelor fizice înscrise în cadrul programului privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local.

Persoanele fizice care se regăsesc în lista transmisă pot depune, începând cu data de 04 octombrie 2023, cererile tip, împreună cu actele stipulate, la sediul Primăriei Drobeta-Turnu Severin de pe strada Mareșal Averescu numărul 2. Aceste cereri se obțin de la sediul primăriei.

Doar după semnarea contractului de finanțare cu primăria, persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat, pentru a beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei.

Beneficiarul stimulentului de casare se angajează, conform ghidului de finanțare, că nu va achiziţiona un autoturism cu norma de poluare Euro 5 şi/sau inferioară în termen de 3 ani de la primirea stimulentului pentru casare.

Ultima modificare: 04.10.2023 – 16:00 de către Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin

Sari la conținut